UltimateWB
Do MORE, FASTER, EASIER, & BETTER!
Login    Register    Forgot Password?

Problems & TroubleShooting
Tried something, but didn't work the way you wanted?
Subscribe to new posts
Post Icon
Activate membership link not working
A new user signed up as a new user and then tried the activation code get got emailed, and it only took him to the home page.  Then when he tried to login it said he needed to activate his membership.  I was with him when he did the register so we hit the resend activation link which it did.  He tried to activate with the new activation link bit still it didn't work. So I  manually did it from my dashboard. He was signing in from his smart phone.  Would this have any effect?
Post Icon

No, it's not an issue of using a smartphone.  You have set on the Social Config page that the activation is on the homepage - but you didn't copy/paste the Placeholder Text there. Anyways, you should create a separate page and paste it there, so users just get the activation message when applicable.

Official UWB Support Team! Contact us directly here!

Similar Topics
 
Topic / Topic Starter
Rating
Last Post
Replies
Views
Forum
Post Icon
-
Post Icon
Re: How to add profile picts to user profiles, create members page, and customize user profiles
1 year ago
1
4875
Post Icon
-
Post Icon
Re: Access my emails
3 years ago
1
4258
Post Icon
-
Post Icon
Re: How much does it cost for you to create website for me?
3 years ago
11
16952
Post Icon
-
Post Icon
Re: Custom user profile/edit profile picture Placeholder Text
By: 
4 years ago
2
8043
Post Icon
-
Post Icon
UltimateWB 3.7 software upgrades released!
4 years ago
0
4757
Report forum post by:
Report a concern
Comments: